Известие

Collapse
No announcement yet.

turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

до 163 конски сили,няма акциз,което е границата за mitsubishi galant 2.5 V6 24v 163конски сили,над тези коне се режат глажите-тъй като за всеки киложат се плаща!, т.е. 148kw всеки киловат по 35или 36 нещо от сорта беше,а не само разликата!!! Разликата може да е за новите автомобили

Comment

пича с черното ГТВ излезе много несериозен! правя му услуга и се опитвам да зарадвам някой сектант с хубава алфа, а той ми прави цигански номера - пуснал колата на 4-5 различни места и все с различни цени. след като една седмица ме уверяваше че колата е перфектна (познаваме се с него и съм я карал преди година - беше велика) отидой да я видя за да я купя аз. колата е в много добро състояние като интериор и екстериор...обаче двигателя е заминал според мен. има голям проблем с турбото - прекъсва над 4-5 000 оборота и няма това ускорение от преди. иначе собственика я дава и за 8-9 000 хиляди вече. ако някой иска да се хване да я прави телефона му е 0889366902 Стефан се казва. аз лично не се немам да правя сторшено ГТВ повече - знам какво ми коства.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Незнам но все си мисля че с една хубавичка генерация от край до край ще се получи доста добър ефект А и също с един приличен спортен филтър и евентулно чип ще заспи

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
          пича с черното ГТВ излезе много несериозен! правя му услуга и се опитвам да зарадвам някой сектант с хубава алфа, а той ми прави цигански номера - пуснал колата на 4-5 различни места и все с различни цени. след като една седмица ме уверяваше че колата е перфектна (познаваме се с него и съм я карал преди година - беше велика) отидой да я видя за да я купя аз. колата е в много добро състояние като интериор и екстериор...обаче двигателя е заминал според мен. има голям проблем с турбото - прекъсва над 4-5 000 оборота и няма това ускорение от преди. иначе собственика я дава и за 8-9 000 хиляди вече. ако някой иска да се хване да я прави телефона му е 0889366902 Стефан се казва. аз лично не се немам да правя сторшено ГТВ повече - знам какво ми коства.
          напълно подкрепям мнението ти колега
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv
            Първоначално публикувано от bouncer
            напълно подкрепям мнението ти колега
            За черното GTV ли иде реч ???
            сори за офф-а ....

Comment

тази кола невиждам как ще се продаде в форума
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Момчета , не се заблуждавайте ,че не може да се сложи турбо за малко пари дайте ми едно турбо и ми гледайте сеира само че там има леки подробности от налягането в двигателя и според него се наглася с електроника на колко бара да бачка турбото за да не гръмне двигателя например едно турбо бачка на 3 бара за кола без турбо се наглася да не вдига повече от 1 бар максимум даже му дават от 0.5-0.8 бара.

Comment

Първоначално публикувано от ivan79
                  Момчета , не се заблуждавайте ,че не може да се сложи турбо за малко пари дайте ми едно турбо и ми гледайте сеира само че там има леки подробности от налягането в двигателя и според него се наглася с електроника на колко бара да бачка турбото за да не гръмне двигателя например едно турбо бачка на 3 бара за кола без турбо се наглася да не вдига повече от 1 бар максимум даже му дават от 0.5-0.8 бара.
                  И какъв ще е ефекта от цялата манипулация като не прдготвиш двигателя да издържи високи налягания за турбината и работиш с 0,5-0,8, и електорниката как се наглася или се пише нов чип или карта или минаваш на универсален комп ама и на него трябва да му се пише програма. Мисля че подобрението на параметрите на двигателя в ще е незадоволително с изразходваните средства освен ако не си правиш всичко сам. Тогава или трябва да си с доста опит или голям ентусиаст с много кураж и кола за трошене.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Лично аз мисля, че коли които фабрично са без турбо .. няма смисъл да се слага такова, много трудно става и много малко са специалистите които биха го направили качествено ..... лично мое мнение.
                    Аз не бих рискувал да правя така манипулация ... по-добре да си купи човек кола с заводски турбо двигател и тогава вече да се слагат по-голями охлюви, кулери и т.н.

Comment

Момчета бих казал че сте много страхливи, както ви казах всичко е въпрос на изчисления сигурен съм в това което казвам ,защото ще ви дам пример един мой приятел си сложи турбо на ауди 80 5 цилиндрово направи го на 1 бар и бих казал ,че ефекта е отличен сега в момента прави гонки с коли над 200 коня а върви над 260 км/ч., който не вярва ,ако иска аз съм жив свидетел . НАЛИ ЗНАЕТЕ ,КОЙТО РИСКУВА ПЕЧЕЛИ,КОЙТО НЕ РИСКУВА НЕ ПЕЧЕЛИ!!!

Comment

Първоначално публикувано от ivan79
                        Има нещо вярно. И аз лично съм, се возил на Вектра '91, фабрично без турбо, но го турбинирали,на 0,6 бара, колата движеше перфектно и беше около 210 коня.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

На 0,6 бара от 136 или 150 на 210 коня Да да разбира се! Ама без Дино нали?
                          Ае стига сте говорили глупости, нито е лесно, нито е евтино и смяната на двигателя не е лесна и трябва рефреш на мотора който е мноого скъп! Евтино е и е лесно ако си майстор разбирач и сам си правиш колата, знаеш откъде да пазаруваш, знаеш най- вече какво точно да пазаруваш и не плащаш за труд и дори и тогава конете не се вдигат така като на думи колко е лесно!Всяка кола има предел и всеки мотор също, а ако не се съобрази човек с това всеки ден колата му е с нещо ново счупено А тея дето на думи с чип и генерация вдигат по 20- 30 коня, съм ги слушал много ама няма нищо верно!
                          156 V6 turbo

Comment

Човек, да не забравяме че фактите говорят.Аз не говоря на аба ,а с факти момчето е всяка събота на летището в сливен който не вярва да отиде да види. Няма чипове ,няма нищо колата дори е със старите инжекционни системи със разпределител и мисля че по принцип аудито му беше 136 коня нека някой да му се опре със 160 коня и му свалям шапка.

Comment

Работи на 1,0 бар с фабрични дюзи
                              156 V6 turbo

Comment

Гарантирам че работи на 0.8 бара.

Comment

Working...
                                X